Bliv medlem

Foreningens knapt 2.500 medlemmer er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af erhverv. Herudover er der tilsluttet 37 laug og brancheorganisationer.

Et medlemskab af Håndværkerforeningen København er et supplement til medlemskabet i dit faglige laug, fordi du gennem Håndværkerforeningen bliver en del af det største tværfaglige netværk i hovedstaden.

Ud over at varetage de erhvervsdrivendes politiske interesser overfor hovedstadens kommuner tilbyder foreningen også både tværfaglige, erhvervspolitiske og sociale aktiviteter.

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Vi fejrer årets medaljemodtagere, ved at sætte flag på håndværkerbilerne

Med et medlemskab af Håndværkerforeningen bliver du en del af det største tværfaglige erhvervsnetværk i Hovedstaden, der

  • Deler en fælles sag; Vi har fokus på det gode håndværk, og højner anseelsen af fagene. Vi arbejder for, at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, og som medlem støtter du op om den årlige medaljeuddeling på Københavns Rådhus. Vi kæmper også for, at sikre bedre rammevilkår for det lokale erhvervsliv i Hovedstaden.
  • Giver mulighed for, at blive skrevet på venteliste til en af Håndværkerforeningens 700 lejligheder i København. Derudover har vi et selskabslokale – Laugshuset på Nørrebro – som medlemmer kan leje.
  • Tilbyder en lang række attraktive faglige og sociale aktiviteter. Vi har mere end 200 arrangementer om året, lige fra teater, over håndbold og til tværfaglige gå-hjem-møder.

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave