Ledig stilling: Ejendomsadministrator til kontor i hjertet af København

Hvis du søger en god, solid og rar arbejdsplads centralt i København, og du har lyst til at være en del af et rummeligt team på 3 ejendomsadministratorer, så er det her stedet.

Få en bred rolle med stor indflydelse på vores fremtid

Håndværkerforeningen KBH varetager administration over 18 velordnede ejendomme, med knap 1.000 boliger, fordelt mellem 8 og 350 boliglejemål. Som ejendomsadministrator får du en meget alsidig stilling med det samlede ansvar for 5-6 ejendomme med op til i alt 600 boliger.

Mere konkret indebærer det, at du står for:

  • Daglig administration af egen ejendomsportefølje, herunder bogføring af indbetalinger og leverandørfakturaer
  • Udarbejdelse af lejekontrakter, flytteafregninger og forbrugsregnskaber
  • Udarbejdelse og varsling af lejereguleringer, herunder skatte- og OMK-regulering
  • Optimering og forbedring af arbejdsprocesser

En del af din rolle er også at deltage i et begrænset antal møder med beboerrepræsentationer og bestyrelser samt løbende at sikre afstemning af konti og klargøring af regnskaber til revisor. Desuden varetager du ventelister, lejeopkrævning og rykkerprocedurer.

En rummelig arbejdsplads med plads til forskelligheder

Du får din hverdag på hovedkontoret i Dronningens Tværgade 2A, København K, hvor du får 10 dygtige kollegaer. Vi tilbyder særdeles gode arbejdsvilkår med flekstid mellem kl. 7 og 17, pensionsordning og sundhedsforsikring og frugtordning. Vi har frokostordning, så vi spiser fælles frokost hver dag.

Læs mere om Håndværkerforeningen KBH og vores ejendomme her www.hvfkbh.dk/ejendomme

Engageret kollega med struktur, ordenssans og godt humør

Der er flere indgange til stillingen, men vi forestiller os, at

  • Du allerede er uddannet ejendomsadministrator med erfaring fra en lignende stilling. Men vi hører også gerne fra dig, hvis du er i gang med uddannelsen eller er selvlært indenfor ejendomsbranchen.
  • Du har grundlæggende kendskab til lejelovgivningen og boligreguleringsloven samt god regnskabsforståelse.
  • Du formulerer dig ubesværet på dansk i skrift og tale, og du er rutineret it-bruger af MS Office-pakken og Strato eller et tilsvarende boligadministrationssystem.

Vi lægger meget vægt på at finde den rette personlighed, så du kommer til at passe godt ind i vores team. Vi leder efter en serviceminded person, der arbejder struktureret og har ordenssans.

Vi opfordrer alle uanset etnisk baggrund, køn, alder, handicap eller religion til at søge.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte vicedirektør Ole Elgård Nielsen, ole@hvfkbh.dk tlf. 4031 0379 eller ejendomsadministrator Charlotte Bachmann Jensen, charlotte@hvfkbh.dk tlf. 3343 2759.

Send CV og ansøgning senest 23. juli til ole@hvfkbh.dk, da vi afholder samtaler i uge 30. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Om virksomheden

Håndværkerforeningen KBH er en god og tryg arbejdsplads med 10 ansatte. Der er en sund økonomi, velordnede forhold og en familiær afslappet kultur med høj anciennitet. Kontoret er centralt beliggende – tæt på Metro og andre offentlige transportmidler. Der er mulighed for relevant uddannelse, og du vil blive tilbudt supplerende kurser.