Håndens Arbejde - rundvisning på Arbejdermuseet inkl. spisning

Museumsinspektør Jacob Westergaard Madsen viser os eksklusivt rundt, og restauranten i Arbejdermuseets kælder - Café & Øl-Halle “1892” holder ekstraordinært åbent, og byder på ægte husmandskost.

Udstillingen Håndens Arbejde, tager os med på en rejse ind i håndværkets verden. Hvor hænder og hoved arbejder sammen om at skabe. Det handler om godt håndværk og om faglig stolthed. Om at håndtere et værktøj, bearbejde et materiale og om at mestre et fag.

Håndværkerforeningen København bidrager selv til udstillingen, og vil gerne vise medlemmerne vores medaljer frem. Derfor har vi i samarbejde med Arbejdermuseet arrangeret et besøg med en unik rundvisning af museumsinspektør Jacob Westergaard Madsen, der vil fortælle os om alt det vi ikke ved om ”godt håndværk” 

Efter rundvisningen holder restauranten i Arbejdermuseets kælder - Café & Øl-Halle “1892" ekstraordinært åbent for os, og byder på dagens husmandskost inkl. 1 genstand.

Normalpris 385 kr.
For medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter koster det 150 kr. Det er muligt at tage en ledsager med for 350 kr.

Du kan læse mere om museet her: https://www.arbejdermuseet.dk/
Tilbage til Aktivitetscenteret