"Vi varetager de erhvervsdrivendes politiske interesser"

Bliv medlem
Håndværkerforeningen København kæmper for det lokale erhvervsliv. Som den bredest dækkende erhvervsorganisation i København er vi talerør for en lang række brancher og fag. Vi arbejder for en konstruktiv og kontinuerlig dialog med lokalpolitikere og embedsfolk i hovedstadens kommuner.

De fleste af os ønsker at bo i en levende by, hvor man kan holde ud at bo – og ja, leve. Og her spiller det lokale erhvervsliv en uvurderlig rolle. Både i form af at generere skatteindtægter til kommunen – men også i forhold til at skabe levende lokalområder, hvor der er mennesker og aktivitet, hvor beboerne føler ejerskab og tilhørsforhold, og hvor der er mulighed for, at mennesker kan bo, handle og arbejde lokalt.

Så hvis man kvæler erhvervslivet, kvæler man livet i byen. Derfor er erhvervslivets vilkår mindst lige så vigtige som nomineringer i børnehaven eller plads på cykelstien.

Et dårligt erhvervsklima påvirker virksomhederne, og kan i sidste ende betyde, at virksomhedsejerne begynder at overveje, om de skal flytte deres virksomhed til en anden kommune.

I København oplever vi netop det paradoks, at byen år efter år bliver kåret til, at være en af verdens bedste byer at bo i, samtidig med at kommunen år efter år bliver kåret til en af Danmarks mindst erhvervsvenlige kommuner.

Det er en udfordring, som vi i Håndværkerforeningen København ser alvorligt på. For vi ønsker, at København skal være en af verdens bedste byer at bo, leve og drive virksomhed i.

Derfor samler Håndværkerforeningens erhvervspolitiske arbejde sig under overskriften “en by for alle“.

TEMA: Håndværk i hovedstaden
- transport og byudvikling

Læs temaet her

Nu skal der handles!

Brug det lokale erhvervsliv i dag. Så er du med til at sikre, at vi også har en levende by i morgen
Læs mere

Seneste udmeldinger fra Håndværkerforeningen

Der er ingen artikler i denne kategori.
Erhvervsvenlighed
Nu skal vi se fremad igen
Selvom vi i disse uger og måneder oplever en verden, som stadig er ved at komme sig ovenpå...
Læs mere
Det lokale erhvervsliv
Vælgerne har nu talt, og stemmerne er talt op
Tillykke til hovedstadsområdet nye (og gamle) borgmestre og byrødder.
Læs mere på LinkedIn
Trafik
Vejarbejde risikerer at kvæle erhvervslivet
Med vanlig sans for dårlig timing har Københavns Kommune givet tilladelse til at grave gader op i hele...
Læs mere