"Vi varetager de erhvervsdrivendes politiske interesser"

Bliv medlem
Håndværkerforeningen København kæmper for det lokale erhvervsliv. Som den bredest dækkende erhvervsorganisation i København er vi talerør for en lang række brancher og fag. Vi arbejder for en konstruktiv og kontinuerlig dialog med lokalpolitikere og embedsfolk i hovedstadens kommuner.

De fleste af os ønsker at bo i en levende by, hvor man kan holde ud at bo – og ja, leve. Og her spiller det lokale erhvervsliv en uvurderlig rolle. Både i form af at generere skatteindtægter til kommunen – men også i forhold til at skabe levende lokalområder, hvor der er mennesker og aktivitet, hvor beboerne føler ejerskab og tilhørsforhold, og hvor der er mulighed for, at mennesker kan bo, handle og arbejde lokalt.

Så hvis man kvæler erhvervslivet, kvæler man livet i byen. Derfor er erhvervslivets vilkår mindst lige så vigtige som nomineringer i børnehaven eller plads på cykelstien.

Et dårligt erhvervsklima påvirker virksomhederne, og kan i sidste ende betyde, at virksomhedsejerne begynder at overveje, om de skal flytte deres virksomhed til en anden kommune.

I København oplever vi netop det paradoks, at byen år efter år bliver kåret til, at være en af verdens bedste byer at bo i, samtidig med at kommunen år efter år bliver kåret til en af Danmarks mindst erhvervsvenlige kommuner.

Det er en udfordring, som vi i Håndværkerforeningen København ser alvorligt på. For vi ønsker, at København skal være en af verdens bedste byer at bo, leve og drive virksomhed i.

Derfor samler Håndværkerforeningens erhvervspolitiske arbejde sig under overskriften “en by for alle“.

INSPIRATION
Din bil har en reklameværdi på 2.000-2.500 kr. om ugen – udnyt den

Læs artiklen

Nu skal der handles!
Brug det lokale erhvervsliv i dag, så de også er her i morgen

Find dine lokale håndværkere her

Seneste udmeldinger fra Håndværkerforeningen

Der er ingen artikler i denne kategori.
Det lokale erhvervsliv
Nyd livet og brug byen
Vi står forhåbentlig på bagkanten af corona-pandemien, og vi er lige så stille på vej tilbage mod en...
Læs mere
Uddannelse
Berlingske forvrænger billedet af talent og succes
”Berlingske bringer for 17. gang en oversigt over ’de største talenter i danske erhvervsliv’. Kan vi ikke blive...
Læs mere på LinkedIn
Det lokale erhvervsliv
Tak til borgmester Simon Aggesen og Frederiksberg Kommune for at invitere til inspirationsmøde om den lokale erhvervsudvikling
Det er en utrolig vigtig dagsorden, for her på bagkanten af corona-pandemien kan vi se, at erhvervslivet og...
Læs mere på LinkedIn