Godt håndværk samler byen

Godt håndværk har sat et afgørende præg på det danske samfund, og gør det fortsat. Både i form af de konkrete produkter, som håndværkeren producerer. Men også som et kulturbærende værdisæt.

Håndværkeren, hvad enten det er en bager eller smed, forædler materialer og skaber på den måde værdi for medarbejdere, kunder og samfund. Godt håndværk er også et værdisæt, hvor værdier som kvalitet, omhu, reparerbarhed, flid og stræben efter det ypperste, er bærende.

Håndværkerforeningen samler håndværksmestre og mennesker på tværs af fag og stand omkring godt håndværk. Vi hylder de unge der vælger en håndværksuddannelse, og for vores medlemmer er det centralt, at være organiseret og tage medansvar for lokalområdet ved at skabe lokale arbejds- og lærepladser.

Danske håndværkere
restaurerer Stockholm Slot

Stockholm Slot er et af Nordeuropas største slotte, og i 2011 startede den svenske forvaltningsmyndighed Statens fastighetsverk et restaureringsarbejde af slottets enorme facade, der vil pågå helt frem til år 2049.
Læs artiklen

Wauw Design
fra Østerbro til Californien

Fra sit værksted på Østerbro skaber keramiker Sussi Krull farverige vaser, spektakulære lamper, smukke krus og meget andet. Både til byens beboere, men også til de amerikanske hjem
Læs artiklen
Der er ingen sider i denne kategori.
Håndværkerkvarteret i Nordvest
Håndværk har sat sit præg på byen på andre måder end med smukke bygninger og pladser, samt værksteds...
Læs mere
Fra grå til grønne byer
Flere og flere mennesker flytter til byerne, og der bygges boliger på livet løs i mange storbyer. Men...
Læs mere
Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen i én dags erhvervspraktik
Overborgmester Sophie Hæstorp Andersen var i september i erhvervspraktik hos tre af Håndværkerforeningens medlemsvirksomheder. Blandt de mange emner...
Læs mere

Godt håndværk samler byen