Forældreevent - hjælp dit barn til en uddannelse med fremtid

Er du forælder til et barn i udskolingen, så er du velkommen til forældreventen, hvor du får input til, hvordan du kan hjælp dit barn til en uddannelse med fremtid.
Dit barns fremtid begynder med en ungdomsuddannelse. Og uanset om der er kort eller lang tid til, at din søn eller datter skal vælge uddannelse, kommer du til at have en vigtig rolle.

Kom til eventen i Moltkes Palæ og få inspiration til at støtte dit barn i at træffe et reflekteret uddannelsesvalg. Vi skal både høre oplæg - og i dialog med arbejdsgivere og unge som er i gang med en erhvervs- eller videregående uddannelse. Og du får noget med hjem, som kan sætte gang i samtalen om-kring uddannelse, for det kan være lidt af en øvelse at tale om uddannelse med en teenager i mere end 2 minutter.

Bliv klædt på til at hjælpe din teenager på vej
Vi må godt udfordre de unges valg, og det kan vi blandt andet gøre ved at stille åbne spørgsmål, som ikke begrænser samtalen til et ja, nej eller ved ikke.

UU-København, Håndværkerforeningen København og Ditbarnsfremtid inviterer til et lidt anderledes forældremøde i Moltkes Palæ, fordi vi gerne vil inspirere dig til at blive dit barns bedste vejleder. Og du får en unik mulighed for at møde arbejdsgivere, vejledere, unge under uddannelse og repræsentanter fra DTU og KEA i de smukkeste omgivelser.

Det er kun for forældre, og tilmelding er nødvendig, da der er et begrænset antal pladser.
Arrangementet starter kl. 18.00. Der serveres en let forplejning og en forfriskning fra kl. 17.30 (OBS: Vær opmærksom på, at tidspunktet er ændret i forhold til annoncen i MESTER).

#uddannelsemedfremtid
#ditbarnsfremtid

Der er mulighed for parkering i parkeringshuset i Dronningens Tværgade, og Moltkes Palæ ligger 5 minutters gang fra Kongens Nytorv metrostation.


Tilbage til Aktivitetscenteret