Kommunikationsakademi: Bliv kendt - og få flere kunder

Her kan du lære, hvordan du med simple greb kan øge kendskabet til din virksomhed, og på den måde skabe salg og kundeloyalitet.
Kom med på Håndværkerforeningens nye kommunikationsakademi for medlemmer, og lær om, hvordan du øger kendskabet til din virksomhed ved hjælp af bl.a. Facebook, LinkedIn, Instagram og andre kanaler.
Lær hvordan I kan bruge:

• Sociale medier som Facebook, Instagram og LinkedIn
• Nyhedsbreve
• Presse
• Og hør om, hvordan du kan komme i gang med at lave små videoklip

Akademiet er fordelt over to aftener (17. september + 1. oktober) med forskellige temaer og øvelser. Alle kan deltage uanset forudsætninger. Det er også muligt at tage de to moduler hver for sig. Men emnerne de to aftener er forskellige.

På første modul arbejder vi især med at finde ud af, hvad en ’god historie’ er for en størrelse, og vi taler om, hvilke konkrete historier I har at fortælle i jeres virksomhed.

På andet modul taler vi om, hvor og hvordan du kommer i gang med at kommunikere til både dine eksisterende og kommende kunder – både ved hjælp af tekst, billeder og måske korte videoklip.

DET FÅR DU MED HJEM: Efter de to moduler har du en konkret plan med de første (eller næste) fire-fem historier fra din virksomhed.


Begge moduler foregår fra kl. 17.00-21.30 incl. pauser. Der serveres en sandwich kl. 19.00, og derudover serveres der kaffe/te og vand.

Kursusleder er kommunikations- og marketingrådgiver Peter Djurup.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig begge moduler (eller blot et enkelt) via Aktivitetscenteret. Du er også velkommen til at invitere en kollega med. 


Tilbage til Aktivitetscenteret