Forpremiere på Hobbitten & møde med Kasper Holten

Oplev Tolkiens fantastiske eventyr Hobitten som teater i skoven, og mød vores Æreshåndværker og teaterchef Kasper Holten før forestillingen.  
Hobbitten Bilbo Sækker lever et stilfærdigt liv i sit lille hobbit-hul uden skyggen af dramatik, indtil den dag troldmanden Gandalf inviterer ham med på en uventet rejse. Sammen med krigeren Thorin Egeskjold og hans selskab af dværge drager Bilbo mod Det Ensomme Bjerg for at genvinde skatten under bjerget.
Undervejs på den farefulde vej skal han bevise sit værd mod mystiske, mørke kræfter og overvinde dragen Smaug. På forunderlig vis finder Bilbo også en magisk, dragende ring, der er bundet til Midgårds skæbne. 

Instruktør og teaterchef Kasper Holten er tilbage i Dyrehaven. Denne gang forvandler han skoven til fantasy-litteraturens arnested; Tolkiens mytiske univers Midgård fyldt med trolde, elvere, ørne og drager. Det magiske eventyr levendegøres opfindsomt og legende i et nytænkende samspil mellem skuespillere og menneskeførte dukker. 

Kom med i skoven og oplev skuespillerne, hestene og de spektakulære effekter – kun fantasien sætter grænser.

Forud for forestillingen møder vi Kaper Holten, der fortæller os om stykket. Mødested oplyses ca. en uge forinden . 
 
Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan købe billetter i kategori B for 240 kr. og inviter endelig hele familien med. Der er bindende tilmelding senest den 29. april 2021. 

Forestillingen anbefales fra 6 år. og der skal gøre opmærksom på, at der ikke på fotograferes eller optages under forestillingen.


Tilbage til Aktivitetscenteret