Eske Willerslev - På rejse gennem fortidens DNA-mysterier

Vil du også gerne vide, hvor stammer vi egentlig fra?

Hvis ja, så kan du måske få svaret af DNA-forsker og eventyrer Eske Willerslev. når vi skal opleve ham live på Bremen teater den 16. marts 2021.

Vi skal med Eske på en fantastisk rejse gennem fortidens DNA-mysterier. I sin jagt efter banebrydende bevismateriale til sin forskning af menneskets ukendte fortid er Eske Willerslev bl.a. blevet optaget i en indianerstamme, har stirret døden i øjnene som pelsjæger i Sibirien og ledt efter gener i det, der angiveligt skulle være et rumvæsen! Der er lagt op til lige dele underholdende røverhistorier og fascinerende videnskab, når Eske Willerslev via sin forskning tager os med på en fantastisk rejse gennem fortidens DNA-mysterier.

Inden foredraget mødes vi til medlemshygge, hvor Håndværkerforeningens Aktivitetscenter byder på et glas. Vi mødes fra kl. 18.15 og der er booket et begrænset antal billetter i den bedste kategori på række 5 og 6.

Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan deltage for 300 kr. og du er velkommen til at tage en ledsager med her er prisen 350 kr.

Der er bindende tilmelding senest den 21. juli 2021.

Du kan læse mere om foredraget her

Coronapolitik:
Der er krav om gyldigt coronapas for at deltage i dette arrangement. 


Tilbage til Aktivitetscenteret