Cirkus Summarum 2023

Tag med til en fortryllende forestilling! I Cirkus Summarum er alting som i et rigtigt cirkus – bare anderledes!

Cirkus Summarum er en helt unik cirkusforestilling, hvor dine helte fra DR Ramasjang laver et hæsblæsende cirkusshow med sang, dans, magi og poesi.


Musikken spilles af DR Big Band – verdens bedste cirkusorkester. Om man er barn, voksen eller et sted midt imellem, så er Cirkus Summarum en sjov og rørende oplevelse, som hele familien kan samles om.


Kom med til 2x45 minutter i Ramasjangs fortryllende cirkusunivers!


Når I køber billet til Cirkus Summarum, får I samtidig gratis adgang til cirkuspladsen, som er fyldt med sjove aktiviteter. I kan lege på hoppeborge, hygge i krea-teltet, klæde jer ud i disco, lave Ramasjang yoga og gå på opdagelse på den store skattejagt!


Pris:

Medlemmer af Håndværkerforeningen 250 kr. og du er velkommen til at tage en ledsager med (voksen). Her er prisen 335 kr. 


Børn 250 kr. (inkl. popcorn og juice/vand - max 3 børn pr. medlem) Bemærk: Billetkøb er bindende med tilmeldingsfrist den 19. februar.  


Forestillingen anbefales til børn over 2 år, da den indeholder lys, lyde og andre indtryk, som kan virke meget voldsomme for de allermindste. Det er ikke muligt at medbringe børn under 2 år uden billet. 


Vi har booket billetter i BigBandets blok.  


Du kan læse meget mere om Cirkus Summarum her


Vi glæder os til en forrygende eftermiddag sammen med jer og en masse unger!


Tilbage til Aktivitetscenteret