Premiere på Matador Musicalen

Kom med til premiere på Matador Musicalen

Når to af vores Æreshåndværkere skaber en musical sammen, så SKAL vi ind og opleve den.


Lise Nørgaard, Susanne Bier og Anders Thomas Jensen har skabt en helt ny, original musical baseret på Danmarkshistoriens mest populære tv-serie. Burhan G og Lise Cabble skriver ny musik og sange – og ”Hele Danmarks Musicalteater”, bestående af Musikteatret Holstebro, Vejle Musikteater og One and Only Musicals står for opsætningen i hele Danmark.


Vi har sikret os billetter til premieren til februar 2024 i kategori A og der spilles i Falkonersalen. 

Prisen for at deltage er 648 kr. pr. person.
Bindende køb af billet senest den 31. august 2023.


Om musicalen

Matador musicalen præsenteres i samarbejde med DR.


En mand kommer til byen

Da Mads Skjern første gang kommer til Korsbæk, får han afslag på et lån fra Hans Christian Varnæs. Det bliver starten på en dramatisk rejse, hvor Mads Skjerns gradvist ændrer identitet fra ydmyg tilflytter til Korsbæks mest magtfulde mand - det naturlige overhoved for et respekteret familiedynasti, og tilmed direktør og ejer af byens største virksomhed. En succesfyldt rejse, men bestemt ikke uden omkostninger for Mads Skjern og hans familie.


Tro, håb og kærlighed

Den nye musical Matador er en medrivende, musikalsk fortælling om to konkurrerende familier, hvis skæbner med tiden væves tæt sammen. Et både storslået og intimt drama om ambition, tradition og fornyelse, men også om forandring og at turde stå ved hvem, man er.


Charme, varme og humor

En helt ny, original opsætning af Matador rammer Danmark i 2024, og er garant for de bedste skuespillere, sangere og musicalperformere i landet, nye fantastiske sange og musik, overdådig scenografi og vigtigst af alt: Den helt specielle charme, varme og humor, der bor i Korsbæk.  


Anbefalet aldersgrænse 7 år. Læs mere her

Feb 15

Sted: Scandic Falkoner Frederiksberg
Falkoner Alle 9, 2000 Frederiksberg

Tidspunkt: 15-02-2024 19:30


Arrangementet er udsolgt. Skriv dig på venteliste