Skatteøen - en musical for hele familien

Kom med os en tur til det Caribisk hav, når vi sammen rejser til Skatteøen, og oplever Folketeaterets forrygende familiemusical!  

December måned starter helt perfekt i år, når vi sammen skal i teateret og opleve Skatteøen.

Historien om den eventyrlystne teenager Jim Hawkins tager sin begyndelse i 1745 på kroen Admiral Benbow, som drives af Jims mor, mrs. Hawkins. Da den gamle sørøverkaptajn Bill Bones ankommer med en mystisk rejsekiste, finder Jim et skattekort i kaptajnens gemmer, og eventyret kan begynde. Kaptajn Flints skat skal findes, og sammen med doktor Livesey og godsejer Trelawney tager Jim afsted på det gode skib Hispaniola. Med som besætning er en flok farlige pirater og deres leder, John Silver, forklædt som skibskok. Et sandt eventyr og et medrivende kapløb om skatten tager sin begyndelse.

Glæd jer til en hæsblæsende skattejagt og et genhør med sange som Sørøversangen, Hispaniola, Ostesangen, Admiral Benbow og ikke mindst Fuld af nattens stjerner, når Folketeatret tager jer med til Skatteøen.

Vi har sikret os gode pladser i kategori O. Medlemmer af Håndværkerforeningens Aktivitetscenter kan deltage for 400 kr. og børn under 25 år. kan deltage for 350 kr. 

Vi har et begrænset antal pladser til denne forestilling og der er bindende tilmelding senest søndag den 01.10.2023. 


Anbefales til børn fra 6 årVi glæder os til at se jerLæs mere om forestillingen her

 
Dec 3

Sted: Folketeatret
Nørre Voldgade 50, 1358 København K

Tidspunkt: 03-12-2023 14:00


Arrangementet er udsolgt. Skriv dig på venteliste