Byggeriet og byggepladsen om 10 år?

Byggeriet og byggepladsen er under forandring. Hvad betyder det for dig?

Bæredygtighed, grøn omstilling, DGNB, taksonomi, dokumentationskrav til byggematerialer, teknologi og grøn transport er ord, der er kommet for at blive. De vil ramme de store virksomheder, de store nye byggerier, og det vil det også ramme dig, der er helt almindelig håndværksmester.

Derfor inviterer Håndværkerforeningen København og Byggesocietet til et gå-hjem-møde hvor vi kigger nærmere på, hvordan byggeriet ser ud om 10 år.

Vi kommer ikke til at gå i detaljer om artikler og grænseværdier men giver en overordnet introduktion til:

 • Hvordan byggepladsen og byggeriet ser ud om 10 år? Her vil Sisse Norman Canguilhem fra Rådet for Bæredygtigt Byggeri give sit bedste bud.
 • Hvilken teknologi vil vi se på byggepladsen og i bygningerne i fremtiden? Michael Ambjørn fra ProptechDanmark har fingeren på pulsen i forhold til teknologi i byggeriet og deler sin viden med os.
 • Ombygninger, renoveringer og transformationer. Her kan du møde Jan Elving, der vil fortælle om Øens Murerfirmas erfaringer

  Mødet holdes i Håndværkerforeningens saloner i Moltkes Palæ, onsdag den 7. juni 2023. Vi starter kl. 16, og slutter ca. 17.30, hvor vi byder på en kold øl og snacks.

  Det er gratis at deltage, og du er velkommen tll at tage en kollega med. 


  Kom som du er, også i arbejdstøj.

  Jun 7

  Sted: Moltkes Palæ / Håndværkerforeningens Saloner (stueetagen)
  Dronningens Tværgade 2, 1302 København K

  Tidspunkt: 07-06-2023 16:00


  OBS ekstern tilmelding.