SoMe management & kreation for øvede (step 3)

Anvender du sociale medier til din virksomhed, og syntes du selv du mestrer det til UG, men gerne vil lære om Canva samt hvilke AI værktøjer du kan bruge til at gøre dit content mere effektivt, og systematisere det i dagligdagen? Så skal du deltage i workshops 3 der tager dit SoMe arbejde til et professionelt niveau.

Workshop- step 3
Har du helt styr på billeder og videoer på telefonen og vil du gerne blive lige så dygtig som de professionelle til at lave content? Kende til hvordan du anvender din computer til at arbejde med programmer og et mere systematiseret contentarbejde? Så skal du deltage i denne workshop, step 3.

I den tredje workshop – step 3, det sidste og mest professionelle trin fokuserer vi igen på billede og videoproduktion - men også på computeren. Her vil vi arbejde med Canva samt AI værktøjer, der kan hjælpe jeres content produktion væsentligt og gøre det langt mere effektivt. Herudover vil vi se nærmere på at udvikle content kalendre, systematisere content på daglig basis, og hvordan du kan arbejde med influencere og/eller contentcreators i din vedligeholdelse at dine SoMe kanaler. Desuden vil vi kort se på hvad fremtiden bringer for SoMe og Content Produktion.

Medbring:
- Opladet smartphone og en computer - Du skal have adgang til nettet
- Download/Opret dig som bruger i Canva på din telefon og computer - Find link her: https://www.canva.com/
- Download Lightroom på din telefon (Den gratis version)
- Download Instagram på din telefon (Denne er gratis)
- Download TikTok på din telefon (Denne er gratis)
- Download CapCut på din telefon (Denne er gratis)
- To mindre artefakter du har lavet - eks. en færdigsmedet ring og en ikke færdigsmedet ring (til videre content produktion). Bring gerne noget andet end det du havde med sidste gang hvis du deltog i step 2


Praktisk information

Vi mødes i salonerne i Moltkes Palæ (Bestyrelseslokalet) tirsdag den 13. juni kl. 18.30- ca.21.00.

Fra kl. 18.30-19 sørger vi for lidt at spise og drikke. Vi gør opmærksom på at der er bindende tilmelding.

Det koster 250 kr. at deltage i workshoppen og der er et begrænset antal pladser. Vi gør opmærksom på at der er bindende tilmelding.


Om Amalie Norstef

Vi har booket Amalie Norstef, Content Specialist for Nestlé Norden, og virksomheds ejer af Norstef Productions til at undervise os i viden i SoMe og Content Produktion (at skabe materiale i billeder og video). Vi har planlagt tre workshops, der er delt op i tre trin - fra det grundlæggende, til det avancerede og til det professionelle niveau. Hvert trin varer 1,5-2 timer og vil give dig øget bevidsthed om mulighederne i den virtuelle verden.

Amalie har en bachelorgrad i Kommunikation og Digitale Medier fra Aalborg Universitet samt en kandidatgrad i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS. Hun er selvudlært foto- og videograf.
Hun arbejder til dagligt som Content Specialist for Nestlé Norden, og driver virksomheden Norstef Productions.

Vi glæder os til at se dig og dine sociale medier nå til et VILDT niveau.

Jun 13

Sted: Moltkes Palæ / Håndværkerforeningens Saloner (stueetagen)
Dronningens Tværgade 2, 1302 København K

Tidspunkt: 13-06-2023 18:30


Arrangementet er udsolgt. Skriv dig på venteliste