SoMe netværksgruppe

En netværksgruppe for medlemmer der arbejder med SoMe i deres virksomhed, og gerne vil dele viden og erfaring.

Savner du også nogle gange en sparringspartner i dit arbejde med at synligøre din virksomhed på de sociale medier? Så deltag og mød andre medlemmer, der også nørder med SoMe i deres virksomhed.

Netværket er for dig, der ønsker et dele viden med andre, og gruppen drives alene af deltagerne selv. Tovholder for gruppen er Johnny Alexander Wichmann, Oldermand i Københavns Skrædderlaug og ansvarlig for Laugenes Opvisning.

Netværksgruppen mødes i Håndværkerforeningens Saloner hver 6 uge fra kl. 18.30-20.30. Det er gratis at deltage, og der vil være kaffe og te til rådighed. Tilmelding skal ske via Håndværkerforeningens Aktivitetscenter.

Vi mødes i Moltkes Palæ, Godskontoret. Det er i stueetagen, lige op af trappen, gennem glasdørene, ind til sofaområdet og til højre.

Vi håber på at se dig i palæet og på de sociale medier!Har du brug for råd og sparring forinden, kan du melde dig ind i vores Facebook gruppe. Scan QR koden med din mobil og bliv en del af gruppen. https://www.facebook.com/groups/1004888534001496

Oct 10

Sted: Moltkes Palæ / Håndværkerforeningens Saloner (stueetagen)
Dronningens Tværgade 2, 1302 København K

Tidspunkt: 10-10-2023 18:30


Tilmeldingsfristen er overskredet.