Forpremiere på Musicalen Saturday Night Fever

Oplev en aften i diskokuglens skær, når vi skal en tur på diskotek 2001 Odyssey.

Hvem kender ikke filmen Saturday Night Fever, der gjorde især John Travolta til verdensstjerne, og tog alle med storm til premieren i 1977?

Bee Gees stod bag filmens soundtrack, der stadig er et de bedst sælgende soundtracks nogensinde med hits som ”Stayin’ Alive”, ”Night Fever” og ”How Deep Is Your Love”.

Glæd dig til musicalversionen af det glohede diskoinferno, når mere end 30 energiske sangere, dansere, skuespillere og musikere går på scenen, og forvandler Falkonersalen til diskotek 2001 Odyssey.


Om musicalen
Historien udspiller sig i 1970’ernes Brooklyn, hvor Tony Manero bor hjemme hos sine forældre, og lever et ensformigt hverdagsliv med et kedeligt job i en malerforretning. Men én gang om ugen liver han op – og det er lørdag aften!

På diskoteket 2001 Odyssey forvandles Tony til kongen af dansegulvet. Hans faste dansepartner, Annette, er ulykkeligt forelsket i ham, men Tony forelsker sig i den smukke Stephanie, som han møder i sit dansestudie. Han overtaler hende til at deltage i en konkurrence i stedet for Annette - og så begynder historien om Saturday Night Fever for alvor.


Praktisk information
Vi har købt billetter til forpremieren i kategori A. Prisen for en diskoaften i det bedste selskab er 568 kr. pr. person og du er velkommen til at tage en ledsager med til samme pris.

Bindende tilmelding senest den 01. april 2024.


Læs mere om forestillingen her


Tilbage til Aktivitetscenteret