Du kan blive en del af noget større

Ansøg om medlemskab

Som selvstændigt erhvervsdrivende inden for de klassiske håndværksfag kan du blive en del af Håndværkerforeningen København. Sammenslutning for 36 forskellige håndværkslaug siden 1840.

Med et medlemskab af Håndværkerforeningen bliver du en del af det største tværfaglige erhvervsnetværk i Hovedstaden. Foreningens knapt 2.000 medlemmer er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag.

Kontingentet koster 950 kr./årligt.

Det får du ud af et medlemskab i Håndværkerforeningen København

Mester – mere end bare et job

Som mester er du med til at skabe en by med liv og arbejdspladser – i et samfund der har brug for det.

Det er vores udgangspunkt for at fortælle omverdenen, at en by under konstant forandring har brug for dygtige håndværkere med høj faglighed og viden. Med det afsæt deltager vi i den politisk dialog, og stiller skarpt på virksomhedernes vilkår i Hovedstaden. Vi arbejder for at få flere unge til at vælge håndværkervejen, og vi hylder årets dygtigste nyuddannede håndværkere med Håndværkerforeningens medalje.

Vi ved, at du elsker at være selvstændig, og brænder for dit fag. Det gør vi også.

Læs om vores erhvervspolitiske arbejde her

Læs om uddeling af Håndværkerforeningens medalje her

 

Magasinet MESTER

Fem gange om året modtager du Håndværkerforeningens magasin MESTER.

I MESTER har vi fokus på godt håndværk i Hovedstaden, og vi sætter bogstaveligt talt håndværket i et andet lys. Ikke fordi vi gør det til noget andet end det er, men fordi vi kigger folk i øjnene, ser ilden og passionen for at være håndværker, drive virksomhed, give sit fag videre. Samtidig har vi fokus på det konkrete produkt; hvordan det bliver til, dets værdi for forbrugeren, og dets betydning for samfundet.

Læs de seneste numre online

Læs om hvordan Håndværkerforeningens medlemmer samler byen med godt håndværk

600 lejligheder i København

Du har mulighed for at opskrive dig selv eller dine børn på venteliste til en af Fonden Alderstrøst lejligheder i København.

Læs om Fonden Alderstrøsts ejendomme

 

 

Mødested for byens håndværksmestre

Håndværkerforeningen inviterer hver måned til et væld af sociale og tværfaglige aktiviteter – og uanset om du er nystartet eller har masser af erfaring, kan du få inspiration og hyggeligt samvær i Håndværkerforeningen.

Kig ind i Håndværkerforeningens Aktivitetscenter

Ansøg om medlemskab

For at blive optaget i Håndværkerforeningen København skal du enten drive din egen håndværksvirksomhed eller være ledende medarbejder (medlem af direktionen) i en virksomhed tilknyttet håndværket.

I Håndværkerforeningen tager vores forståelse af håndværk udgangspunkt i de klassiske håndværksfag, der afsluttes med en svendeprøve.

Det er en forudsætning, at din virksomheden har et CVR-nr. og er tilsluttet en arbejdsgiverforening eller laug, såfremt en sådan eksisterer for den pågældende branche.

Kontingentet koster 950 kr./årligt.

Medlemskontingentet bliver opkrævet hvert år i februar måned, så hvis du indmelder dig i foreningen i løbet af året, vil du modtage opkrævning for den resterende del af året.

Du vil først blive opkrævet når du er godkendt som medlem. Efter godkendelse vil du modtage indbetalingskort på mail.

Du kan læse Håndværkerforeningens vedtægter her

 

Håndværkerforeningens Ægtefæller og Venner

Hvis du ikke opfylder kriterierne for at blive medlem af Håndværkerforeningen, kan du i stedet indmelde dig som Ægtefælle eller Ven af Håndværkerforeningen, og deltage i de tilbud, som Aktivitetscenteret udbyder.

Indmeld dig som Ven eller Ægtefælle her