Som laugsmedlem kan du blive en del af noget større

Ja tak, meld mig ind

Er du erhvervsaktiv håndværksmester, men endnu ikke medlem af Håndværkerforeningen? Så kan du nu blive en del af noget større, for kun 950 kroner om året.

Med et medlemskab af Håndværkerforeningen bliver du en del af det største tværfaglige erhvervsnetværk i Hovedstaden. Foreningens knapt 2.000 medlemmer er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag.

Det får du ud af et medlemskab i Håndværkerforeningen København

Mester – mere end bare et job

Som mester er du med til at skabe en by med liv og arbejdspladser – i et samfund der har brug for det.

Det er vores udgangspunkt for at fortælle omverdenen, at en by under konstant forandring har brug for dygtige håndværkere med høj faglighed og viden. Med det afsæt deltager vi i den politisk dialog, og stiller skarpt på virksomhedernes vilkår i Hovedstaden. Vi arbejder for at få flere unge til at vælge håndværkervejen, og vi hylder årets dygtigste nyuddannede håndværkere med Håndværkerforeningens medalje.

Vi ved, at du elsker at være selvstændig, og brænder for dit fag. Det gør vi også.

Læs om vores erhvervspolitiske arbejde her

Læs om uddeling af Håndværkerforeningens medalje her

600 lejligheder i København

Du har mulighed for at opskrive dig selv eller dine børn på venteliste til en af Fonden Alderstrøst lejligheder i København.

Læs om Fonden Alderstrøsts ejendomme

Mødested for byens håndværksmestre

Håndværkerforeningen inviterer hver måned til et væld af sociale og tværfaglige aktiviteter – og uanset om du er nystartet eller har masser af erfaring, kan du få inspiration og hyggeligt samvær i Håndværkerforeningen.

Kig ind i Håndværkerforeningens Aktivitetscenter

Magasinet MESTER

Fem gange om året modtager du Håndværkerforeningens magasin MESTER.

I MESTER har vi fokus på godt håndværk i Hovedstaden, og vi sætter bogstaveligt talt håndværket i et andet lys. Ikke fordi vi gør det til noget andet end det er, men fordi vi kigger folk i øjnene, ser ilden og passionen for at være håndværker, drive virksomhed, give sit fag videre. Samtidig har vi fokus på det konkrete produkt; hvordan det bliver til, dets værdi for forbrugeren, og dets betydning for samfundet.

Læs de seneste numre online

Læs om hvordan Håndværkerforeningens medlemmer samler byen med godt håndværk

 

Medlemsfest 2024 - Årets fest i dit klubhus!

Velkommen til årets STORE medlemsfest i Håndværkerforeningen. Kridt danseskoene, og vær med til at sætte klubhuset på den anden ende...
Tilmeld dig Årets fest, inden det er for sent

Bliv medlem

For at blive optaget i Håndværkerforeningen København skal du enten drive din egen virksomhed eller være ledende medarbejder (medlem af direktionen) i en virksomhed tilknyttet håndværket.

Det er en forudsætning, at din virksomheden har et CVR-nr. og er tilsluttet en arbejdsgiverforening eller laug.

Kontingentet koster 950 kr./årligt.

Medlemskontingentet bliver opkrævet hvert år i februar måned, så hvis du indmelder dig i foreningen i løbet af året, vil du modtage opkrævning for den resterende del af året.

Du vil først blive opkrævet når du er godkendt som medlem. Efter godkendelse vil du modtage indbetalingskort på mail.

Husk gerne at skrive LAUGSmedlem i feltet ‘relation til Håndværkerforeningen’.

Du kan læse Håndværkerforeningens vedtægter her