Ny i foreningen Velkommen til Håndværkerforeningen København

Det er håndværket og den faglige stolthed, der er udgangspunktet for vores medlemmer. Vi har det til fælles, at vi driver virksomhed og har ”hånden på kogepladen”. Derfor arbejder vi i Håndværkerforeningen for at højne anseelsen af fagene, og sikre at flere unge vælger en erhvervsuddannelse. Og som medlem støtter du blandt andet op om den årlige uddeling af Håndværkerforeningens medalje – tak for det.

Et medlemskab af Håndværkerforeningen er derfor et supplement til medlemskabet i dit faglige laug eller brancheforening.

Her kan du komme godt igang med dit medlemskab

Din personlige medlemsprofil

I forbindelse med dit medlemskab har du fået en personlig profil på Håndværkerforeningens hjemmeside. Det er herfra du tilmelder dig medlemsaktiviteter og skriver dig på venteliste til en af Fonden Alderstrøsts lejligheder.

Når du er logget ind på din profil, kan du se hvilke oplysninger vi har registreret om dig, og du kan samtidig notere hvilke typer af aktiviteter, du særligt gerne vil have besked om. Vi opfordrer til, at du holder dine kontaktoplysninger opdateret, så vi ikke sender mails eller magasinet MESTER forgæves.

Sådan kommer du i gang

Du finder link din personlige profil i menuen til højre på vores hjemmeside (hvis du ikke kan se menuen, så kig efter tre vandrette streger øverst i højre side af skærmen, og tryk på dem).

Når du skal logge på din profil skal du benytte den adgangskode, som du angav, da du oprettede dig. Har du glemt koden kan du få en ny ved at trykke på knappen ”glemt password” og notere den mailadresse, som du har brugt til ansøgningen.

Du kan finde vejledninger til, hvordan du kommer godt i gang med din personlige profil her 

 

Skriv dig på venteliste til en af Fonden Alderstrøsts lejligheder

Som medlem af Håndværkerforeningen København er du automatisk på venteliste til Fonden Alderstrøsts ejendomme, samt andre ejendomme, som Håndværkerforeningen administrerer. Derfor behøver du ikke gøre noget, før du er aktivt boligsøgende.

Ønsker du at opskrive børn eller børnebørn på ventelisten, så skal du gøre det aktivt.

Fonden Alderstrøst ejer tre ejendomme med mange forskellige typer af lejligheder. Derudover kan du opskrive dig til Skomagerstiftelsens ejendom i Hellerup. Her kan læse mere om de enkelte ejendomme, og hvilke lejlighedstyper de indeholder:

Fonden Alderstrøsts ejendomme
Skomagerstiftelsen

Sådan kommer du igang

Opskrivning på ventelisten foregår via din personlige medlemsprofil.

Læs om ventelisten her

Håndværkerforeningens Aktivitetscenter

Håndværkerforeningen inviterer hver måned til et væld af sociale og tværfaglige aktiviteter. De er samlet i vores Aktivitetscenter, hvor vi tilbyder attraktive og unikke arrangementer for medlemmerne.

Eksempelvis eksklusive rundvisninger, forpremiere på aktuelle biograffilm, billetter til koncerter og andre kulturelle aktiviteter.

Sådan kommer du igang

Du kan finde vores Aktivitetscenter her: hfk.dk/aktivitetscenter, og du kan tilmelde dig alle aktiviteter fra din personlige medlemsprofil.

Sociale medier

Håndværkerforeningen er aktiv på de sociale medier – og du kan være med.

På Instagram elsker vi at like og dele medlemmernes opslag, og på den måde at fortælle til en bredere skare, hvordan godt håndværk er med til at gøre byen smuk.

Find Håndværkerforeningen her

facebook.com/haandvaerkerforeningenkbh

instagram.com/haandvaerkerforeningenkbh

linkedin.com/company/haandvaerkerforeningenkbh

Sådan gør du

Er dit firma er på Instagram, så send os en besked, så vi kan connecte med jer.

I kan være med forstærke budskabet ved at bruge de fælles hashtag #vigørbyensmuk med #godthåndværk når I deler jeres opslag.

Mere til dig som er medlem