Billedserie: Genåbning af Restaurant AOC

Du får en lille bid af himmelen i kælderen under Moltkes Palæ

Det er et kæmpe arbejde, og kræver masser af forberedelse, at genåbne en tostjernet Michelinrestaurant efter næsten fire måneders nedlukning. MESTERs fotograf Ricky John Molloy har fulgt forberedelserne med sit kamera, i en restaurant hvor detaljerne i den grad er i højsædet.

Billedserien blev bragt i MESTER16, juni 2021 under temaet Smukt og kreativt håndværk

Få masser af historier om smukt og kreativt håndværk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld dig Håndværkerforeningens nyhedsbrev, og få de gode historier sendt direkte til din indbakke. Nyhedsbrevet sendes på mail. Vær opmærksom på, at Håndværkerforeningen benytter Mailchimp til at sende nyhedsbreve. Derfor deler vi dit navn og mailadresse med Mailchimp.

 

Har du lyst til at tegne gratis abonnement på magasinet MESTER, så skriv dig op her

Restaurant AOC i Moltkes Palæ er en af de absolutte stjerner på den københavnske gastronomiske himmel.

Makkerskabet mellem stifter, restauratør og sommelier Christian Aarø og køkkenchef Søren Selin startede i 2013, og sammen har de to løftet Restaurant AOC fra en til to Michelinstjerner.

Under coronanedlukningen var en stor del af det faste personale hjemsendt, og derfor samlede køkkenchef Søren Selin alle kokkeeleverne fra makkerparrets tre restauranter, der ud over AOC tæller NO.2 og Trio.

Kokkeeleverne stod i foråret for AOC’s diner transportable-koncept, som kastede store anmelderroser og stjerner af sig.

Nu er restauranten igen åben for gæster, og køkkenchef Søren Selin har sin faste stab tilbage i køkkenet. Det både smager og dufter som små bidder af himmelen.

Tegn gratis abonnement på magasinet MESTER

  • Hvilket nyhedsbrev ønsker du at modtage?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få MESTER direkte i postkassen fem gange årligt. Det er gratis at abonnere på MESTER, du skal blot skrive dit navn og adresse i formularen, så er MESTER på vej til dig.

Sammen med MESTER bliver du automatisk tilmeldt Håndværkerforeningens nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes på mail. Vær opmærksom på, at Håndværkerforeningen benytter Mailchimp til at sende nyhedsbreve. Derfor deler vi dit navn og mailadresse med Mailchimp.