Billedserie: Vild med biler

Biler i dag er højteknologiske og computerstyrede, så efterhånden er det en sjældenhed, at en af de ældre modeller, som fx denne Chevrolet Impala, kommer forbi værkstedet i St. Magleby.

Foto: Lars Krogsgaard

Denne artikel blev bragt i MESTER07, oktober 2019 under temaet Smukt og kreativt håndværk

”Det er sjovt, når vi får lov til at arbejde med en ældre bilmodel. Det er noget helt andet end en moderne bil, og det er fedt med et afbræk, hvor man har fat i det helt basale håndværk,” fortæller automekaniker Thomas Moser.

”Jeg elsker lyden af motoren der brøler. Man kan bogstaveligt talt mærke alle ujævnheder i motoren, når man kører, og det er noget helt andet end en moderne bil,” fortæller Thomas med et smil.

Thomas Moser blev uddannet automekaniker fra St. Magleby Autoværksted, og han fik i 2017 overrakt Håndværkerforeningens sølvmedalje for sin svendeprøve.

Tegn gratis abonnement på magasinet MESTER

  • Hvilket nyhedsbrev ønsker du at modtage?

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få MESTER direkte i postkassen fem gange årligt. Det er gratis at abonnere på MESTER, du skal blot skrive dit navn og adresse i formularen, så er MESTER på vej til dig.

Sammen med MESTER bliver du automatisk tilmeldt Håndværkerforeningens nyhedsbrev. Nyhedsbrevet sendes på mail. Vær opmærksom på, at Håndværkerforeningen benytter Mailchimp til at sende nyhedsbreve. Derfor deler vi dit navn og mailadresse med Mailchimp.