Opskrivning af børn eller børnebørn på venteliste til en af Fonden Alderstrøst lejligheder

 

For at opskrive børn og børnebørn skal du ’tilkøbe’ et ventelistemedlemskab til hver enkelt barn/barnebarn du ønsker at opskrive. Dit barn/barnebarn får herefter en ventelisteprofil, som de selv skal logge ind på og opdatere deres boligønsker.

Følg vejledningen nedenfor for hvert barn/barnebarn du ønsker at opskrive.

Et ventelistemedlemskab er gratis.

Vær opmærksom på, at du først kan opskrive børn og børnebørn fra de er 15 år gamle.

Sådan gør du, hvis du ønsker at opskrive børn eller børnebørn på venteliste

  1. Log in på din personlige medlemsprofil
  2. Tryk på menupunktet MEDLEMSKABER og herefter KØB MEDLEMSKAB i menuen til venstre (hvis du ikke kan se menuen, så kig efter tre vandrette streger øverst i venstre side af skærmen, og tryk på dem). Opskrivning på ventelisten er en del af medlemskabet af Håndværkerforeningen og koster ikke noget
  3. Rul ned på siden og tryk på OPSKRIVNING AF BØRN OG BØRNEBØRN TIL LEJLIGHED
  4. Accepter betingelser mv. og tryk på TILFØJ FAMILIEMEDLEM. Udfyld skemaet med kontaktoplysninger – brug barn/barnebarns egen mailadresse
  5. Vælg de lejlighedstyper, du ønsker opskrivning til ved at trykke VÆLG ud for lejlighedstypen. Du kan godt vælge opskrivning til flere lejlighedstyper.
  6. Afslut opskrivningen ved at trykke FORTSÆT
    (hvis systemet ikke vil gemme din indtastning, så husk at du ikke må benytte din egen mailadresse til barn/barnebarn. Ellers er du velkommen til at ringe til os på tlf. 3312 2717)
  7. Ønsker du at opskrive endnu et barn/barnebarn, så start forfra fra punkt 2

Dine opskrivninger er nu registreret, og de børn/børnebørn, som du har opskrevet, vil modtage en bekræftelse på mail. Du kan se, hvilke børn eller børnebørn du har opskrevet, under menupunktet MIN FAMILIE.

Du kan dog ikke se dit barn eller barnebarns konkrete opskrivning – derfor skal dit barn eller barnebarn selv logge ind deres ventelisteprofil, hvis de ønsker at se og/eller rette opskrivningen.