SoMe management & kreation let øvede (step 2)

Anvender du sociale medier til din virksomhed, og ønsker du at dygtiggøre dig i at tage billeder og lave reels? Nu har du muligheden for at deltage i en eller flere workshops 3 tirsdage i træk.

Workshop - step 2
Er din virksomhed godt i gang med at dele billeder og videoer på de sociale medier, og vil du gerne vide hvordan du anvender hashtags og udarbejder forskelligt materiale til de mange platforme, så virksomheden kan holde sig opdateret på sociale medier?

Så skal du deltage i denne workshop, step 2.

I det andet trin lærer du at arbejde med video- og billedøvelser på din telefon, men dette step vil også gå mere i dybden med emner som brugen af hashtags, hvad de forskellige platforme behøver af forskelligt content og hvordan virksomheder kan holde sig opdateret på sociale medier.

Medbring:
- Opladet smartphone
- Download Lightroom på din telefon (Den gratis version)
- Download Instagram på din telefon (Denne er gratis)
- Download TikTok på din telefon (Denne er gratis)
- Download CapCut på din telefon (Denne er gratis)
- To mindre artefakter du har lavet - eks. en færdigsmedet ring og en ikke færdigsmedet ring (til videre content produktion). Bring gerne noget andet end det du havde med sidste gang hvis du deltog i step 1.


Praktisk information
Vi mødes i salonerne (Bestyrelseslokalet) i Moltkes Palæ tirsdag den 6. juni kl. 18.30- ca. 21.00.
Fra kl. 18.30-19 sørger vi for lidt at spise og drikke. 

Læs mere, og tilmeld dig step 3 her.

Det koster 250 kr. at deltage i workshoppen og der er et begrænset antal pladser. Vi gør opmærksom på at der er bindende tilmelding.


Om Amalie Norstef
Vi har booket Amalie Norstef, Content Specialist for Nestlé Norden, og virksomheds ejer af Norstef Productions til at undervise os i viden i SoMe og Content Produktion (at skabe materiale i billeder og video). Vi har planlagt tre workshops, der er delt op i tre trin - fra det grundlæggende, til det avancerede og til det professionelle niveau. Hvert trin varer 1,5-2 timer og vil give dig øget bevidsthed om mulighederne i den virtuelle verden.

Amalie har en bachelorgrad i Kommunikation og Digitale Medier fra Aalborg Universitet samt en kandidatgrad i Politisk Kommunikation og Ledelse fra CBS. Hun er selvudlært foto- og videograf.
Hun arbejder til dagligt som Content Specialist for Nestlé Norden, og driver virksomheden Norstef Productions.

Vi glæder os til at se dig og dine sociale medier nå til et nyt niveau.


Jun 6

Sted: Moltkes Palæ / Håndværkerforeningens Saloner (stueetagen)
Dronningens Tværgade 2, 1302 København K

Tidspunkt: 06-06-2023 18:30


Få ledige pladser!

Tilmeld dig