Håndværkerforeningen opfordrer virksomhedsejere til at handle lokale firmajulegaver

Det lokale erhvervsliv er en hjørnesten i vores by – det gælder også de lokale kunst- og specialhåndværkere, keramikere, guldsmede mv. Men mange af dem er presset på grund af corona-situationen, og derfor opfordrer Håndværkerforeningen København virksomhedsejere til at give deres medarbejdere mulighed for, at vælge årets firma-julegave hos en af de lokale kunst- og specialhåndværkere. Og fordi tingene laves fra bunden, er det nu der skal handles.

”Mange kunst- og specialhåndværkere er presset på omsætningen blandt andet fordi sommerens kunsthåndværkermarkeder har været aflyst, ligesom udsigten til at afholde de traditionsrige julemarkeder ser dyster ud. Men det er i høj grad den type butikker og værksteder, som er med til at skabe den spændende og varierede by, som vi alle sammen godt kan lide,” siger Christoffer Susé, adm. direktør i Håndværkerforeningen København.

”Derfor opfordrer vi nu hovedstadsområdets virksomhedsejere til at handle originale håndlavede firmajulegaver! Giv dine medarbejdere mulighed for, at vælge en original håndlavet julegave hos en af de lokale kunst- og specialhåndværkere. For eksempel tømrersvenden der ønsker sig en håndsyet kasket, kontormedarbejderen der ønsker sig sin egen personlige kaffe- eller the-kop eller en medarbejder, som ønsker et unikt stykke brugskunst eller smykke,” siger Christoffer Susé.

Håndværkerforeningen har samlet en oversigt over håndværksvirksomheder og -butikker, som laver originale håndlavede firmajulegaver. Enten til dine medarbejdere eller til kunder og samarbejdspartnere.

Nu skal der handles!

Allerede i foråret under coronanedlukningen satte Håndværkerforeningen fokus på værdien af det lokale erhvervsliv. Under overskriften ”Nu skal der handles!” viste Håndværkerforeningen vej til flere end 200 lokale håndværksvirksomheder og -butikker på tværs af fag i Storkøbenhavn.

”Vi står midt i en sundhedskrise, men også en økonomisk krise. Derfor ønsker vi at sætte fokus på den store betydning, som det lokale erhvervsliv har for vores byer, og at det er vigtigt, at forbrugere, virksomheder og kommuner fortsætter med at handle hos de lokale virksomheder, både nu under corona-krisen, men også når det igen er blevet hverdag,” sagde Christoffer Susé den gang.

 

For uddybning af citater eller interview, kontakt Christoffer Susé på tlf. 4079 0989.