Åbent hus i Moltkes Palæ ved Kulturnatten

Skal du ud i Kulturnatten i år, så må du ikke snyde dig selv for et besøg i Moltkes Palæ, hvor Håndværkerforeningen inviterer indenfor.

Hele 10 af de københavnske håndværklaug er med og viser deres fag og håndværk frem. Det betyder, at vi kan præsentere et kæmpe overflødighedshorn af familievenlige aktiviteter, quizzer, konkurrencer og godt håndværk.

Velkommen i Håndværkernes Klubhus

Moltkes Palæ blev bygget i 1702, og rummer et væld af smukke og unikke deltaljer, der vidner om håndværkets lange historie. Lige fra den fantastiske stuk i Den Store Festsal, skabt af Edvard Eriksen, over Seglsalen, gennem salonerne til Den Gyldne Sal, der er totalindrettet af den verdensberømte billedkunstner Bjørn Nørgaard.

I løbet af aftenen kan børn og deres forældre besøge håndværkerne i deres værksteder og prøve, om de kan gøre håndværkerne kunsten efter. Blandt de mange aktiviteter kan man “slå søm i”, skære et hjerte i glas, se om man kan spise en strøm-grillet pølse, lave sin egen bålpande på en metalpresse, “mure en mur”, lave en dommerfløjte eller banke sit eget kobberhjerte.

Ud over de mange aktiviteter kan børnene være med i flere forskellige konkurrencer og quizzer – og når alle strabadser er overstået har hele familien selvfølgelig fortjent en medaljekage.

Vi åbner dørene kl. 18, og du kan se alle aktiviteterne her