Medlemskab

Du kan blive en del af noget større

om erhvervsaktiv medlem af Stolemagerlauget kan du blive en del af Håndværkerforeningen, der er hovedstadsområdets største tværfaglige erhvervsnetværk.

Foreningens knapt 1.900 medlemmer er håndværksmestre og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag, fx. murer, maler, tømrer, snedker og møbelpolster.

Læs mere
Som laugsmedlem kan du blive en del af noget større

Er du erhvervsaktiv håndværksmester, men endnu ikke medlem af Håndværkerforeningen? Så kan du nu blive en del af noget større, for kun 950 kroner om året.

Læs mere
Du kan blive en del
af noget større

Som erhvervsaktiv medlem af Københavns Blikkenslager- og VVS laug kan du blive en del af Håndværkerforeningen, der er hovedstadsområdets største tværfaglige erhvervsnetværk.

Foreningens knapt 1.900 medlemmer er håndværksmestre og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag, fx. glarmester, stukkatør, murer, snedker, tømrer, elektriker, maler og blikkenslager & VVS.

Læs mere
Du kan blive en del af noget større

Som erhvervsaktiv medlem af Københavns Snedkerlaug kan du blive en del af Håndværkerforeningen, der er hovedstadsområdets største tværfaglige erhvervsnetværk.

Foreningens knapt 1.900 medlemmer er håndværksmestre og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag, fx. blikkenslager & VVS, glarmester, stukkatør, murer, elektriker, maler, tømrer og snedker.

Læs mere
Du kan blive en del
af noget større

Som erhvervsaktiv medlem af Københavns Malerlaug kan du blive en del af Håndværkerforeningen, der er hovedstadsområdets største tværfaglige erhvervsnetværk.

Foreningens knapt 1.900 medlemmer er håndværksmestre og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag, fx. blikkenslager & VVS, glarmester, stukkatør, murer, snedker, tømrer, elektriker og maler.

Læs mere
Du kan blive en del
af noget større

Som erhvervsaktiv medlem af TEKNIQ El København kan du blive en del af Håndværkerforeningen, der er hovedstadsområdets største tværfaglige erhvervsnetværk.

Foreningens knapt 1.900 medlemmer er håndværksmestre og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag, fx. blikkenslager & VVS, glarmester, maler, stukkatør, murer, snedker, tømrer og elektriker.

Læs mere
Du kan blive en del af noget større

Som erhvervsaktiv medlem af Independent Optical Group / Optikerforeningen kan du blive en del af Håndværkerforeningen, som er hovedstadsområdets største tværfaglige erhvervsnetværk.

Foreningens knapt 1.900 medlemmer er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag, fx. urmager, skrædder, buntmager, modist, kunsthåndværk, guldsmed og optiker.

Læs mere
Du kan blive en del af noget større

Som erhvervsaktiv medlem af Københavns Murerlaug kan du blive en del af Håndværkerforeningen, der er hovedstadsområdets største tværfaglige erhvervsnetværk.

Foreningens knapt 1.900 medlemmer er håndværksmestre og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag, fx. tømrer, snedker, maler, blikkenslager & VVS, glarmester, elektriker, stukkatør og murer.

Læs mere
Du kan blive en del af noget større

Som erhvervsaktiv medlem af Københavns Tømrerlaug kan du blive en del af Håndværkerforeningen, der er hovedstadsområdets største tværfaglige erhvervsnetværk.

Foreningens knapt 1.900 medlemmer er håndværksmestre og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag, fx. blikkenslager & VVS, maler, glarmester, elektriker, stukkatør, murer, snedker og tømrer.

Læs mere
Du kan blive en del af noget større

I Håndværkerforeningen elsker vi godt og smukt kunsthåndværk og design, og det skriver vi blandt andet om i magasinet MESTER. Her på siden kan du finde en række spændende artikler fra magasinet, og du kan tegne GRATIS abonnement og få sendt dit eget eksemplar i postkassen.

Som selvstændig kunsthåndværker kan du også blive medlem af Håndværkerforeningen. Læs om, hvad du kan få ud af et medlemskab af Håndværkerforeningen

Læs mere