Medlemskab

Du kan blive en del af noget større
Som erhvervsaktiv medlem af Independent Optical Group / Optikerforeningen kan du blive en del af Håndværkerforeningen, som er hovedstadsområdets største tværfaglige erhvervsnetværk.

Foreningens knapt 1.900 medlemmer er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag, fx. urmager, skrædder, buntmager, modist, kunsthåndværk, guldsmed og optiker.
Læs mere
Du kan blive en del af noget større
Som erhvervsaktiv medlem af Københavns Murerlaug kan du blive en del af Håndværkerforeningen, som er hovedstadsområdets største tværfaglige erhvervsnetværk.

Foreningens knapt 1.900 medlemmer er håndværksmestre og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag, fx. tømrer, snedker, blikkenslager & VVS, glarmester, elektriker, stukkatør og murer.
Læs mere
Du kan blive en del af noget større
Som erhvervsaktiv medlem af Københavns Tømrerlaug kan du blive en del af Håndværkerforeningen, som er hovedstadsområdets største tværfaglige erhvervsnetværk.

Foreningens knapt 1.900 medlemmer er håndværksmestre og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag, fx. blikkenslager & VVS, glarmester, elektriker, stukkatør, murer, snedker og tømrer.
Læs mere
Velkommen til en verden af smukt og kreativt håndværk
I Håndværkerforeningen elsker vi godt og smukt kunsthåndværk og design, og det skriver vi blandt andet om i magasinet MESTER. Her på siden kan du finde en række spændende artikler fra magasinet, og du kan tegne GRATIS abonnement og få sendt dit eget eksemplar i postkassen.

Du kan også læse om, hvad du kan få ud af et medlemskab af Håndværkerforeningen
Læs mere
Du kan blive en del af noget større
Som selvstændigt erhvervsdrivende inden for håndværk eller kunsthåndværk kan du blive en del af Håndværkerforeningen København. Sammenslutning for 36 forskellige håndværkslaug siden 1840.

Med et medlemskab af Håndværkerforeningen bliver du en del af det største tværfaglige erhvervsnetværk i Hovedstaden. Foreningens knapt 2.000 medlemmer er ejere og ledere af små og mellemstore virksomheder inden for en bred vifte af håndværksfag.
Læs mere