Du kan blive en del af noget større

I Håndværkerforeningen elsker vi godt og smukt kunsthåndværk og design, og det skriver vi blandt andet om i magasinet MESTER. Her på siden kan du finde en række spændende artikler fra magasinet, og du kan tegne GRATIS abonnement og få sendt dit eget eksemplar i postkassen.

Som selvstændig kunsthåndværker kan du også blive medlem af Håndværkerforeningen. Læs om, hvad du kan få ud af et medlemskab af Håndværkerforeningen

Wauw Design
fra Østerbro til Californien

Fra sit værksted på Østerbro skaber keramiker Sussi Krull farverige vaser, spektakulære lamper, smukke krus og meget andet. Både til byens beboere, men også til de amerikanske hjem
Læs artiklen
Der er ingen sider i denne kategori.
Wauw Design fra Østerbro til Californien
Willemoesgade på Østerbro er en af de stille brostensbelagte, hvor cyklen hopper og danser på vej til Sussi...
Læs mere
TEMA: Godt håndværk holder
Læs med her og få inspiration til hvilke ting og effekter du kan få repareret hos din lokale...
Læs mere
TEMA: Lån et smykke
Man kan kalde det et bibliotek for smykker. Siden 2007 har det været muligt at låne et smykke...
Læs mere

Det får du ud af et medlemskab i Håndværkerforeningen København

600 lejligheder i København

Du har mulighed for at opskrive dig selv eller dine børn på venteliste til en af Fonden Alderstrøst lejligheder i København.

Læs om Fonden Alderstrøsts ejendomme

Mødested for byens kunsthåndværkere og håndværksmestre

Håndværkerforeningen inviterer hver måned til et væld af sociale og tværfaglige aktiviteter – og uanset om du er nystartet eller har masser af erfaring, kan du få inspiration og hyggeligt samvær i Håndværkerforeningen.

Kig ind i Håndværkerforeningens Aktivitetscenter

Kunsthåndværker – mere end bare et job

Som kunsthåndværker er du med til at skabe en by med liv og arbejdspladser – i et samfund der har brug for det.

Det er vores udgangspunkt for at fortælle omverdenen, at en by under konstant forandring har brug for dygtige håndværkere med høj faglighed og viden. Med det afsæt deltager vi i den politisk dialog, og stiller skarpt på virksomhedernes vilkår i Hovedstaden. Vi arbejder for at få flere unge til at vælge håndværkervejen, og vi hylder årets dygtigste nyuddannede håndværkere med Håndværkerforeningens medalje.

Vi ved, at du elsker at være selvstændig, og brænder for dit fag. Det gør vi også.

Læs om uddeling af Håndværkerforeningens medalje her

 

Klik på knappen for at komme til ansøgningsskemaet. I feltet 'relation til Håndværkerforeningen' bedes du skrive Kunsthåndværk

For at blive optaget i Håndværkerforeningen København skal du enten drive din egen virksomhed eller være ledende medarbejder (medlem af direktionen) i en virksomhed tilknyttet håndværket.

Medlemskontingentet for 2023 er 950 kr. Medlemskontingentet bliver opkrævet hvert år i februar måned, så hvis du indmelder dig i foreningen i løbet af året, vil du modtage opkrævning for den resterende del af året.

Du kan læse Håndværkerforeningens vedtægter her