Vi har valgt at kalde Håndværkerforeningens magasin MESTER – fordi vi har høje ambitioner og gerne vil levere et magasin, der oser af kvalitet. Men som du nok også har gættet, er MESTER naturligvis også en reference til håndværksmesteren. Håndværksmesteren er nemlig grundstammen i Håndværkerforeningen, selvom vi i vore dage også kalder ham eller hende en masse andre ting; ejerleder, selvstændig, iværksætter.

Med MESTER vil vi således både hylde vores ophav, og fortælle omverdenen, at vi stræber efter samme mål som den dygtige håndværksmester; faglig stolthed, vedholdende flid og stræben efter det ypperste.

 

Vi fortæller og viser det gode håndværk, vi møder håndværkeren, og bliver klogere på passionen, drivet og den faglige stolthed, der ligger bag personens virksomhed. Samtidig har vi fokus på det konkrete produkt; hvordan det bliver til, dets værdi for forbrugeren, og dets betydning for samfundet.

MESTER taler også om de forudsætninger der skal til, for at skabe godt håndværk. Det gælder både de erhvervsmæssige rammevilkår for virksomheder og iværksættere, og at flere unge vælger en erhvervsuddannelse.

Her kan du både møde de håndværkere, der gør byen smuk, og dem der får byen til at virke

Tegn gratis abonnement på MESTER

Her kan du tegne gratis abonnement på MESTER og få magasinet tilsendt direkte i postkassen fem gange årligt.

  • Har du også lyst til at modtage Håndværkerforeningens nyhedsbrev?


    Nyhedsbrevet sendes på mail 10 gange om året (Vær opmærksom på, at Håndværkerforeningen benytter Mailchimp til at sende nyhedsbreve. Derfor deler vi dit navn og mailadresse med Mailchimp)
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Læs tidligere udgaver af MESTER

Annoncér i MESTER

MESTER udkommer 5 gange årligt i et oplag på 5.000 eksemplarer.

2.500 eksemplarer omdeles direkte til ejerledere/håndværksmesteren (egne medlemmer samt medlemmer af tilknyttede foreninger). 2.500 uddeles i det offentlige rum dvs. MESTER er at finde på restauranter, cafeer, biografer, folkeskoler, tekniske skoler, byens frisørsaloner mv.

Find medieinformation her