Velkommen til MESTER

Vi har valgt at kalde Håndværkerforeningens magasin MESTER – fordi vi har høje ambitioner og gerne vil levere et magasin, der oser af kvalitet. Men som du nok også har gættet, er MESTER naturligvis også en reference til håndværksmesteren. Håndværksmesteren er nemlig grundstammen i Håndværkerforeningen, selvom vi i vore dage også kalder ham eller hende en masse andre ting; ejerleder, selvstændig, iværksætter.

Med MESTER vil vi således både hylde vores ophav, og fortælle omverdenen, at vi stræber efter samme mål som den dygtige håndværksmester; faglig stolthed, vedholdende flid og stræben efter det ypperste.

Først og fremmest vil vi med MESTER søge at ændre holdninger og skabe handlinger.

Vi fortæller og viser det gode håndværk, vi møder håndværkeren, og bliver klogere på passionen, drivet og den faglige stolthed, der ligger bag personens virksomhed. Samtidig har vi fokus på det konkrete produkt; hvordan det bliver til, dets værdi for forbrugeren, og dets betydning for samfundet.

MESTER taler også om de forudsætninger der skal til, for at skabe godt håndværk. Det gælder både de erhvervsmæssige rammevilkår for virksomheder og iværksættere, og at flere unge vælger en erhvervsuddannelse.

Vi har som mål, at MESTER er med til at sætte dagsordenen. Både hos forbrugerne, i medierne og på hovedstadens rådhuse.

Få MESTER tilsendt

Få MESTER direkte i postkassen fem gange årligt. Det er gratis at abonnere på MESTER, du skal blot skrive dit navn og adresse i formularen, så er MESTER på vej til dig.

Annoncér i MESTER

MESTER udkommer 5 gange årligt i et oplag på 5.000 eksemplarer.

2.500 eksemplarer omdeles direkte til ejerledere/håndværksmesteren (egne medlemmer samt medlemmer af tilknyttede foreninger). 2.500 uddeles i det offentlige rum dvs. MESTER er at finde på restauranter, cafeer, biografer, folkeskoler, tekniske skoler, byens frisørsaloner mv.

Find medieinformation her