Mester & håndværker

Rådgivning og åbenhed
skaber langvarige kunderelationer

Tømrermester Carsten Dyssell driver sin virksomhed med et mål om, at få det bedste forhold til sine kunder så de kommer igen og igen.
Læs artiklen om langvarige kunderelationer

Kvalitetskonditorkager
går som varmt brød

Hos La Glace holder de fanen for det gode konditorhåndværk højt. Mød Marianne Stagetorn Kolos, der er kvinden bag et af Københavns bedst kendte konditorier.
Læs om Kvalitetskonditorkager her

Øvelse gør
mester

Med sine 40 år i branchen, og de sidste 28 med fødderne i eget køkken på Restaurationen midt i København, er det er en erfaren mand, der sidder klar til at give sine meninger om kvalitet, godt håndværk, uddannelse, og en branche, der alle dage har været som en rutchetur.
Læs artiklen om øvelse gør mester

Crowdfundede
3,5 mio. kr.

Hendes egen allergi førte til en mission for Anne-Sophie Skjødt Villumsen. Hun ville skabe produkter som frisører kunne tåle, og samtidig være med til at skabe en bedre verden. Det er blevet til frisørvirksomheden Zenz, og egne grønne hårplejeprodukter. Nu har Zenz rejst 3,5 millioner kroner med crowdfunding til den videre forretningsudvikling.
Læs artiklen om den grønne frisør

Guldmakkerparret
fra Store Kongensgade

De delte drømmen om at blive selvstændige. Da de havde lært hinanden at kende og oplevede, hvordan de bare gik i spænd sammen, syntes det så oplagt, at de skulle blive selvstændige – sammen.
Læs artiklen om guldmakkerparret

Teknologiinvestering i
millionklassen

Håndværk er uløseligt forbundet med arbejdstid, og det gør håndværket kostbart. Men med moderne teknologi kan vi fastholde håndværkets vigtigste kendetegn: Det unikt forarbejdede produkt.
Læs artiklen om den digitale snedker

MESTER
- magasinet om godt håndværk

MESTER er magasinet for dig, der sætter pris på det gode håndværk. Vi møder håndværkeren, og bliver klogere på passionen, drivet og den faglige stolthed, der ligger bag personens virksomhed.
Mød MESTER her

Vi varetager de erhvervsdrivendes politiske interesser overfor hovedstadens kommuner