TEMA: Godt håndværk holder

Læs med her og få inspiration til hvilke ting og effekter du kan få repareret hos din lokale håndværker.

Denne artikel blev bragt i MESTER30, april 2024

Vi ser det hver dag når mureren, tømreren, VVS’eren, maleren og alle de andre bygningshåndværkere reparerer vores huse og lejligheder. For bygninger der er bygget til at holde, kan repareres og ændres hvis behov, mode eller ønsker ændrer sig.

Det samme gælder de håndværksting vi som forbrugere omgiver os med: Det gamle armbåndsur som man har arvet. En kjole af god kvalitet, eller en sofa som er blevet slidt. Her kan en dygtig håndværker hjælpe med at reparere, redesigne eller tilpasse, så produktet kan bruges igen.

MESTER har samlet en række eksempler fra vores medlemmer på deres kunders effekter, der enten er arvet eller som de af andre grunde ønsker at bevare, men gerne vil forny eller reparere og dermed give dem nyt liv mange år frem i tiden.

Det er heldigvis en ting, der breder sig. Så der er god grund til at kigge rundt omkring i hjemmet, i klædeskabet eller i skufferne om der ikke ligger en gammel familiering, en kjole med affektionsværdi eller måske et par kvalitetssko, der kan gå mange flere kilometer, hvis de får nye såler.

Reparerede effekter giver både glæde og er godt for miljøet og klimaet frem for at gå ud og købe nyt. Så kom med her og få inspiration til, hvad du kan have i gemmerne.

 

Få masser af historier om smukt og kreativt håndværk

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld dig Håndværkerforeningens nyhedsbrev, og få de gode historier sendt direkte til din indbakke. Nyhedsbrevet sendes på mail. Vær opmærksom på, at Håndværkerforeningen benytter Mailchimp til at sende nyhedsbreve. Derfor deler vi dit navn og mailadresse med Mailchimp.

 

Har du lyst til at tegne gratis abonnement på magasinet MESTER, så skriv dig op her